Stolte ansatte på Coop Prix på Reine: Tor Gunnar Olsen, Veronica Møller, Malin Bendiksen og butikksjef Cathrine Johnsen.

Norges beste Coop Prix ligger på Reine

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
10.05.2019 15:04 - OPPDATERT 10.05.2019 20:06

Tirsdag fikk butikksjef, Cathrine Johnsen beskjed om at de var kåret til årets beste Coop Prix i Norge.

- Det er jo egentlig ganske fantastisk med tanke på at vi kun har vært en Prix-butikk i to og et halvt år, sier den stolte butikksjefen.

Hun tror at hemmeligheten er at de er en god og stabil stab av medarbeidere.

- At vi er så stabil gjeng som i tillegg trives veldig godt sammen gjør nok sitt til at kundene trives med oss. Vi har ikke sykefravær og vi gleder oss til å gå på jobb. Da må vi jo gjøre noe riktig. Dessuten tenker vi at det er viktig å ta seg tid til hver enkelt kunde, mener hun.

- Videre har vi et langt bredere vareutvalg enn det vi er forpliktet til å ha, det setter også kundene pris på.

Belønne de ansatte
Prisen som beste Coop Prix-butikk ble utdelt på årets butikksjefmøte på Gardermoen. Der hadde Johnsen ikke anledning til å være til stede, og derfor tok en kollega fra Vestvågøy mot prisen på vegne av Cathrine Johnsen.

- Nå skal vi markere denne prisen overfor våre kunder i neste uke, og de ansatte skal få vite hvor høyt de er verdsatt. Hvordan har jeg ikke fått tid til å tenke over enda, men det kommer, sier den stolte butikksjefen.

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.