Eva Pedersen og Veronica Møller som jobber på Coop Prix på Reine setter pris på kundene. Gerd Møller og Karsten Steffensen koste seg i dag med kaffe og kaker.

Norges beste med kaffe og kaker

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
16.05.2019 16:01 - OPPDATERT 17.05.2019 14:02

Kundene fikk skikkelig oppvartning da Norges beste Coop Prix hadde offentlig markering av utnevnelsen.

Forrige onsdag ble det kjent at Coop Prix på Reine var kåret til den beste butikken i kjeden i år. Butikksjef Cathrine Johnsen sa da at hun trodde noe av grunnen var at de er "en stabil gjeng som i tillegg trives veldig godt sammen gjør nok sitt til at kundene trives". I dag kunne kundene bekrefte det da de ble møtt med kaffe og kaker da butikken åpnet.

- Utmerkelsen er så vel fortjent og vi som bor på Reine er veldig stolte av butikken, kunne Karsten Steffensen slå fast.

Gerd Møller, som hadde slått seg ned sammen med Karsten for å smake på marsipankaka og slå av en prat er skjønt enig.

- Vi er veldig glade i butikken og de som jobber her. De gjør en formidabel jobb, sier hun.

Begge er enige i én ting, og det er at folk må vite å sette pris på de butikkene som er her. De mener mange ikke tenker på følgende av å dra inn til de større sentrene for å handle stort.

- Det er greit at det kan være noen få kroner å spare, men hva med den dagen det ikke lenger er lønnsomt å drive butikk her ute fordi kundene svikter. Hva gjør vi da, spør Karsten.

- Vi har tre levende butikker i Moskenes, og de må vi  bruke. Heldigvis har vi mange turister her, uten dem tror jeg ikke det hadde gått, sier Gerd.

Karsten og Gerd og en hel rekke kunder koste seg med kaffe og kaker utover dagen. Ifølge Eva Pedersen, som er en av dem som jobber på "Coopen" har besøket utover dagen vært bra.

- Det har gått i ett i dag, og vi setter stor pris på at kundene har strømmet på. Akkurat nå på ettermiddagen er det litt roligere, men det har vært en strålende dag, sier hun.

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.