FOTO: NRK

NRKs klassequiz til Bøstad neste uke

Skrevet av Pressemelding
30.01.2019 16:00 - OPPDATERT 31.01.2019 13:03

NRK kommer til Bøstad skole 4. februar for å gjøre opptak til Klassequizen.

NRKs kunnskapskonkurranse Klassequizen besøkte tidligere i år Sørvågen, Leknes og Svarholt skole, og mandag 4. februar klokken 12.30 står Bøstad for tur. 

Det er sjuende året NRK arrangerer konkurransen, som er for tiendeklassinger over hele landet. I år har 536 skoler meldt seg på, med 29 skoler fra Nordland. De beste lagene skal til slutt kjempe om hvem som skal representere fylket i landsfinalen til våren.

To lag fra Nordland får reise til Oslo med håp om å ta storseieren hjem, i stedet for ett som tidligere år. Landsfinalen sendes over fem programmer på NRK1.

De innledende rundene blir sendt på NRK P1 i morgensendingen like etter klokken 08.30 på utvalgte dager, med reprise i ettermiddagssendingen samme dag.

Ifølge NRKs oversikt er det foreløpig Leknes skole som har gjort det skarpest i Vest-Lofoten. Deretter følger Svarholt og Sørvågen på plassene bak. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.