Trener Robin Hansen begynner å få på plass støtteapparatet.

Ny brikke på plass for Leknes FK

Skrevet av Thomas Rud
14.12.2018 08:32 - OPPDATERT 16.12.2018 10:03

Leknes fotballklubb styrker trenerapparatet med Sigbjørn Korneliussen.

Leknes FK er i full gang med å planlegge ny sesong, og tidligere denne uka ble det klart at de hadde fått en ny keeper på plass. 

 Torsdag informerte klubben på sine facebooksider at Sigbjørn Korneliussen blir én av trenerne som skal være med fra neste sesong. 

Robin Hansen skal fortsatt være hovedtrener, men i tillegg til han skal apparatet bestå av to trenere, én keepertrener, én fysisk trener og to oppmenn. Korneliussen har skrevet under på en toårsavtale med klubben som én av de to trenerne under Hansen. 

– Sigbjørn er en herlig fyr med glimt i øyet. Han har et godt og balansert forhold til spillerne rundt seg. En tydelig leder som har fått opparbeidet mye erfaring på høyt nivå. Han har blant annet vært innom Lyn da de spilte på et høyere nivå og er i dag en del av teamet rundt U-21 landslagslaget der han er Team Manager. Jeg er veldig glad for at Sigbjørn blir med oss i en utfordrende sesong og ser erfaringen hans som svært nyttig, sier trener Hansen i pressemeldingen. 

I tillegg fortsetter Sveinung Blikom som fysisk trener. 

– Sveinung passer også svært godt inn i miljøet vårt. Han er nytenkende og har en høy kompetanse på det fysiske. Det fysiske og psykiske er svært viktig innen mange idretter og kan bli avgjørende for oss i år. Sveinung har jobbet med utøvere på høyt nivå og vært tilknyttet Olympiatoppen. Sveinung er en omgjengelig og forståelsesfull person som er flink til å sette seg i utøvernes situasjon. Vi ser fram til en spennende sesong med Sveinung med i teamet vårt.

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.