- Ny skrell i London?

Skrevet av Benjamin Einarsen
31.08.2018 22:25

Torgeir Jørgensen fra Flakstad gir deg tipsene som kan gi 12 rette på lørdag. Benytt gjerne kommentarfeltet før, under og etter kampene om du har egne synspunkter til tipsene.

 Lørdagskupongen, innlevering før kl. 15.55.


1-H: Litt uvant at Manchester City nå ligger på 5.plass, men det er bare spilt tre serierunder. Hjemme har vertene godt tak på Newcastle med 3-1, 6-1 og 5-0 på de tre siste besøkene. Newcastle har åpnet med to 1-2 tap hjemme mot god motstand og 0-0 borte mot Cardiff. Det blir et klart tap på Etihad Stadium. H.

2-H-B: Chelsea har åpnet forrykende med 3-0-0 og 8-3 i mål. Har neppe glemt 0-3 tapet hjemme sist sesong mot Bournemouth. Det står 5-0-2 i favør Chelsea, men begge tapene kom på Stamford Bridge. Bournemouth har åpnet meget bra med 2-1-0. Ny skrell i London?

3-H: Everton spiller u borte og vinner hjemme. Hvis det blir slik utover sesongen så er laget fra byen Liverpool høyt oppe på tabellen sesongen igjennom. Statistikken viser 3-0-0 i favør vertene, og vant sist sesong 2-0 her på Goodison. Huddersfield med 0-1-2 og 1-9 i mål. H.

4-HUB: West Ham har skuffet med tre strake tap. Har riktignok møtt god motstand. Det er store sjanser for at sesongen første seier kommer hjemme mot nyopprykket Wolves som har åpnet med to strake poengdelinger hjemme og 0-2 tap borte mot Leicester. Jevnt oppgjør.

5-H: Begge disse to lagene har åpnet med 1-0-2 og er tabellnaboer på tabellen med 11 og 12.plass. Brighton er sterke hjemme med blant annet 3-2 seier nylig mot Manchester United. Fulham kom fra to strake tap. Vant sist 4-2 hjemme mot Burnley. Nå blir det et knepent tap.  

6-H-B: I tidligere møter mellom Crystal Palace og Southampton har det blitt 2-0-3 i favør gjestene. Crystal Palace har 3 poeng, mens Southampton står med ett poeng etter 0-0 hjemme mot Burnley. Kan fort overraske på Selhurst Park i Sør-London.

7-H: WBA har åpnet på det jevne med 2-1-2. Sterkt å vinne hele 7-1 i siste hjemmekamp mot QPR. Gjestene Stoke fikk en etterlengtet seier hjemme mot Hull. Ny avgjørelse?  

8-HU: Her møtes to lag som ofte deler sine poeng med motstanderne. Brentford har 2-2-1, og 2-0-0 og 7-1 i mål. Nottingham Forest har foreløpig ikke tapt med 1-4-0. Trolig tett og jevnt der u.t. tror Brentford blir det sterkeste laget hvis det blir en vinner.

9-HUB: Her møtes nummer 6 mot nummer 4 på tabellen. Det er Aston Villa som har overrasket mest positiv med 2-3-0. Statistikken viser 2-2-5 i favør Aston Villa. Sheffield United er vanligvis et godt hjemmelag i «stålbyen» som man kan stole på. Trolig jevnt.

10-H: Birmingham har åpnet svakt med 0-3-2. Har riktignok 0-2-0 hjemme på St. Andrews. QPR med 1-0-4 og 3-13 i mål. Tapte nylig 1-7 borte for WBA. Sliter på bortebane med 0-0-2 og 1-8 i mål. Spill H.

11-B: Her er det bukkene Derby som har åpnet best med 3-0-2 i serien. Har nå to strake 2-0 seirer hjemme på Pride Park Stadium. Vertene Hull City åpnet sesongen med 1-1-0, men har nå tre strake tap. Får det tøft mot gjestene Derby som nylig har funnet formen. Spill B.

12-HUB: Millwall har i tidligere sesonger vært gode hjemme i Sør-London på The Den. Har nå åpnet med 1-1-0 og 4-3 i mål. Ligger nå på 16.plass med 1-2-2. Swansea rykket jo som kjent ned fra PL. Har åpnet med 2-2-1 og 10.plass. Satser hardt for tre poeng i London.

Dette systemet koster 216,-

- Jeg håper dette er tilstrekkelig med info før lørdagskupongen skal spilles. Kanskje har du noen innvendinger til kuponger, i så fall ser jeg frem til å høre fra deg enten i kommentarfeltet eller på min tippeside på facebook Torgeirs Tippetips.

Lykke til med tippingen og riktig god helg, vennlig hilsen Torgeir Jørgensen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.