Odd Nordstoga. Foto: Lasse Fløde.

Odd Nordstoga til Meieriet

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
04.11.2019 12:01

Med fem førsteplasser på VG's albumliste burde Odd Nordstoga være kjent for de fleste. Nå kommer han tilbake til Lofoten etter ti år.

På nyåret, nærmere bestemt 28. februar kommer den kjente visesangere til Meieriet kultursenter. Etter nesten et helt konsertfritt år, kommer han med stor spilleglede til Leknes på sin omfattende Norgesturne «Min eigen song».

Odd Nordstoga er snart å se i «Hver gang vi møtes» på TV2, og det kommer trolig til å bli noen sanger fra programmet ut i konsertsalene. Det vil også bli noen smakebiter fra et nytt soloalbum som kommer i løpet av året.

Både Frøken Franzen og Farfar blir vel fornærmet hvis de blir satt på sidelinjen, så de blir med, og dermed kan publikum være sikre på at det er Norges svar på Odd Nordstoga som kommer.Og han er kjempeglad for å komme ut på tur og møte folk igjen, og vil strekke seg langt for at folk skal bli glade.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.