Hjelpetrener Karoline Cecilie Magnussen (t.h) og Anna-Marina Fredriksen oppfordrer idrettslag til å nominere årets ildsjel og årets unge idrettsutøver.

På jakt etter "Årets Ildsjel" og "Årets unge utøver"

Av Ane Strømsvåg
03.03.2018 17:37 - OPPDATERT 03.03.2018 17:37

Vestvågøy idrettsråd vil ha forslag fra idrettslag til kandidater til disse to titlene.

Les idrettsrådets oppfordringbrev:

Årets Ildsjel

Vestvågøy Idrettsråd ønsker også i år å gi en oppmerksomhet til "Årets Ildsjel". Utdelingen skal skje på årsmøtet i Vestvågøy Idrettsråd onsdag 21.mars

 Vi er på jakt etter personer som har gjort en spesiell innsats i sitt idrettslag i løpet av siste år, eller som aller helst i har gjort en stor innsats over flere år,
og som derfor har gjort seg fortjent til en ekstra oppmerksomhet. Vi ønsker forslag på kandidater fra dere.

Kanidatene til "Årets ildsjel" kan være trener eller leder, men kan også være en aktiv/engasjert person i lagets støtteapparat.
Forslaget kan være på ildsjeler i eget idrettslag eller i andre idrettslag, og må inneholde en begrunnelse for hvorfor den foreslåtte kandidaten bør få en slik pris.

Vi oppfordrer alle idrettslag til å benytte denne muligheten til å trekke frem en person som fortjener en ekstra oppmerksomhet, ved å sende inn forslag på

 Forslagene kan sendes på e-post, SMS eller pr. post til undertegnede innen 11. mars 2018.

Årets unge idrettsutøver

Vestvågøy Idrettsråd ønsker også i år å gi en pris til "Årets unge idrettsutøver". Prisen er på kr 5.000 og skal utdeles på Idrettsrådets årsmøte 21. mars 2018.

Prisen kan utdeles til en ung idrettsutøver 13 – 19 år, som har utmerket seg på en god måte i og for sitt idrettslag. Det er ikke bare de idrettslige ferdigheter som skal
være utslagsgivende for å kunne få en slik pris. Viktigere er:

- utøver har utvist en god og positiv holdning som idrettsutøver
- utøver som har utvist stor treningsvilje
- utøver som viser god utvikling i sin idrett
- utøver som er sosialt viktig for sitt idrettslag eller idrettsmiljø
- utøver som av andre grunner har fortjent en slik pris og oppmerksomhet

Vi håper at alle idrettslagene vil sende inn forslag på kandidater til denne prisen. Forslag kan selvsagt gjelde utøvere både i eget og i andre idrettslag i Vestvågøy.
Kriteriene for å få denne prisen er romslige. Vi er rett og slett ute etter unge idrettsutøvere som kan være et godt og positivt forbilde, og en motivator for andre unge idrettsutøvere.

Frist for innsendig av forslag til denne prisen er 11. mars 2018.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.