Lars Lillo-Stenberg har fremdeles den gamle pysjamasen sin

På gamle takter

Skrevet av Andre Bruun
06.12.2020 13:20 - OPPDATERT 07.12.2020 07:22

I går kveld dukket deLillos opp på Storscenen på Meieriet. En særdeles hyggelig mimrestund for alle oppmøtte.

- Alt er del av showet, nøye planlagt og gjennomført slik vi har gjort det de siste tjue årene, fortalte vokalist og selveste mister deLillos, Lars Lillo-Stenberg de fremmøtte etter litt lydplunder i starten av konserten.

Fortsatt iført pysjamas 
De som kom til Storsalen på Meieriet og forventet seg alle de klassiske deLillos-låtene, de måtte finne seg i å gå særdeles fornøyd hjem igjen etter en liten kavalkade av det meste deLillos har produsert av kjente låter.

Tonen ble satt allerede fra første låt når Lillo-Stenberg trakk frem klassikeren Tøff i pysjamas fra ermet. Dermed var det meste av uforutsette begivenheter bare kos for en fullsatt Storsal.

Arrangørene hadde klart å finne plass til rundt 200 i Storsalen, etter at kohorter og bekjente var telt opp og samlet i korrekte grupper. Og det var ikke en dag for sent i og med kveldens nye koronatilfeller i kommunen.

Konserten på Leknes er en av svært få som deLillos faktisk får gjennomføre denne julen, og bandet ankom Leknes kjørende fra Sortland i går midt på dagen.

Selve konserten var som forventet tettpakket med mange sanger på rekke og rad uten nevneverdige pauser. Dette kan deLillos veldig godt. De vet akkurat hva publikum forventer, og de leverer godt. Kanskje til og med lidenskapelig, om det er en karakteristikk som kan beskrive Lillo-Stenberg. Kunstnerisk særdeles bra, var det i alle fall.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.