Påaskeharene Stine Marie Sandnes-Bendiksen og Vivian Bruun leverte påskeegg til hele klassen sin

Påskeharene leverer

Skolene tar påskeferie i dag, og både elever og lærere får en velfortjent pust i bakken etter tre uker med en skolesituasjon helt utenom det vanlige. Vi begynner derfor i klasse 10D ved Leknes skole, som fikk seg en hyggelig og trolig ganske uventet overraskelse denne uka

Ukas nyhetsbrev fra Vestvågøy kommune.

På onsdag fikk nemlig 10D-elevene sine to kontaktlærere på snarvisitt, og lærerne Vivian Bruun og Stine Marie Sandnes-Bendiksen hadde med seg en overraskelse til hver og en.

De to lærerne er kontaktlærere for hver sin halvdel av 10D, og reiste følgelig hjem til hver sine elever og banket på. Et påskeegg, med godter og en personlig hilsen til hver, ble overrakt ute på trappa hos hver enkelt, med forskriftsmessig korona-avstand mellom lærer og elev.
Kontaktlærer Vivian Bruun forteller at det er klassekassa som har finansiert påskeoverraskelsen til elevene, og at dette kom i stand etter at en planlagt bowling-kveld måtte utgå som følge av korona-situasjonen.

-Vi spurte klassekontaktene om klassekassa kunne koste påskeegg og innhold, noe vi umiddelbart fikk ja til, forteller Vivian Bruun.

Sammen med kollega Stine Marie pakket hun godter og skrev hilsener på mandag.

- Til meg? Så masse! Tusen takk! Dette var ifølge Vivian Bruun en gjennomgående tilbakemelding. Noen av foreldrene som var hjemme, skal også ha gitt svært positive tilbakemeldinger på de to lærernes påske-stunt.

Når det gjelder de tre ukene som har gått, oppsummerer Bruun disse slik:

-Det er krevende, og egentlig temmelig slitsomt. I tillegg er det tidkrevende, og vi ser at skolehverdagen blir lengre, siden vi også har en til en-samtaler og også forsøker å gjøre arbeid sammen med elevene på Teams. Samtidig ser vi jo at dette er noe som fungerer, og jeg er sikker på at det er mye av det vi erfarer nå vi kan ta med videre, forteller Vivian Bruun.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.