Kristin Granhus ved biblioteket på Meieriet inviterer ALLE i kommunen til å bidra med å gjøre pepperkakebyen til verdens kuleste sted å henge. Foto: Andre Bruun.

Vil lage verdens største #pepperkakeby

Skrevet av Andre Bruun
13.11.2020 09:31 - OPPDATERT 14.11.2020 09:12

Denne julen slår Meieriet kultursenter på julestortromma og inviterer absolutt hele Vest-Lofoten, innflyttere, utflyttere slekt og venner av slekt og venner til å delta i bygging av verdens helt klart desidert største og ikke minst, kuleste, pepperkakeby.

Her er det bare å henge seg på.
Meieriet kultursenter er ikke snauere enn at de stolt har #Verdensbestebibliotek på hedersplassen bak bibliotekskranken, og nå skal huset overgå seg selv ved å føye til verdens kuleste og mest julete kultursenter også. Det er på tide å sørge for at de når det litt hårete målet.

- Vel, det er jo forhåpentligvis ikke bare jeg som skal stå for pepperkakebyen. Men vi ønsker å invitere alle, inkludert Avisa Lofotens journalist også, til å stable på beina verdens aller kuleste pepperkakeby, , forteller arrangement- og byggansvarlig Kristin Beyer Granhus ved Meieriet Bibliotek.

- Når vi starter dette, er det morsomt hvis så mange som mulig blir med. En pepperkakemann betyr veldig mye fra eller til. Det er ikke sånn at alle bidrag må være store og fasjonable. Alt av bidrag setter vi utrolig stor pris på.

Kickoff første desember
For at Meieriet på Leknes skal klare målet sitt, så finnes det en gulrot i enden av tunnelen.
- Vi blir å premiere et av bidragene. Vi har bestemt oss for at i år så skal det mest imponerende bidraget premieres. Ikke nødvendigvis det mest detaljrike, fargerike eller største, men det som er mest kreativt i pepperkakebyen. Så her er det gode muligheter for alle.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.