Stadig flere kommer til Lofoten for å surfe. De lar seg lokke både på ferie, og for å bo her fast.

Næringslivspris til surfere

Skrevet av Marius B. Staveli
19.09.2018 17:59

Unstad Arctic Surf får Vestvågøy kommunes næringspris 2018.

 I begrunnelsen heter det at Marion Frantzen og Tommy Olsen har gjort en formidabel innsats for å vekke interessen for surfing lokalt, samt å trekke besøkende fra hele verden til Unstad siden de overtok bedriften i 2003.

Formannskapet, som delte ut prisen, mener Unstad Arctic Surf har bidratt til å sette Norge, Lofoten, Vestvågøy og Unstad på kartet. I følge formannskapet er bedriften opptatt av å yte god service til alle besøkende samt at de er opptatt av å levere tjenester med høy kvalitet.

Unstad Arctic Surf ble i 2016 kåret til sommerens servicehelt i Lofoten av organisasjonen Hospitality Sales and Marketing Association International. (HSMAI). Unstad Arctic Surf har i dag besøkende fra hele verden, stort sett gjennom hele året.

Vestvågøy kommune har også fått økt tilflytting som følge av virksomheten til unstad Arctic Surf. Stadig flere opplyser at de har valgt å flytte til Lofoten og Vestvågøy for å kunne drive med surfing. Det merkes også av kommunen, gjennom flere søkere på ledige stillinger i kommunen

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.