Marit Sandvik. Foto: Marius Fiskum.

Programmet klart for Elijazzen

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
12.01.2020 14:30 - OPPDATERT 16.01.2020 11:37

Vi har tidligere skrevet om at Roger Johansen fra Bodø var klar for Elijazzen. Nå er resten av artistene klare for Hamnøy og Fredvang.

For 12 året på rad arrangeres Elijazzen. Elijazzen har de siste par årene blitt arrangert på fiskemottaket på Hamnøy, men vil i 2020 gå tilbake til Krambua og mer intime konserter med maks 100 personer per konsert. En av konsertene vil holdes på Lydersens rorbuer på Fredvang.

Det er konserten med elekronikaduoen Eikrem & Baksaas. På plakaten i år er det flere store navn, som jazzlegenden Jon Eberson. Han stiller sammen med sin datter Marte som blant annet er kjent fra norske, ikke helt ukjente Highasakite.

Tre solide nordnorske navn stiller også. Både Marit Sandvik, Øystein Norvoll og Roger Johansen har alle mottatt Stubøprisen, senest Roger Johansen i 2019.

På Fredvang vil Bendik Baksaas & Kristoffer Eikrem spille minimalistisk og cinematisk ambient-musikk, badet i velklang og store følelser, ifølge pressemeldingen. Musikken er - for sjangeren - usedvanlig innholdsrik og fantasifull.


Eikrem & Baksaas. Foto: Jan Tore Eriksen.

Slik blir Elijazzen 2020: 

Krambua Torsdag 30.april: Norvoll / Sandvik duo ( Marit Sandvik, vokal, og Øystein Norvoll, gitar) 
Krambua Fredag 1.mai: Eberson 
Krambua Fredag 1.mai: DJ Duets 
Lydersen rorbuer Lørdag 2.mai: Eikrem & Baksaas elektronika duo 
Krambua Lørdag 2.mai: Roger Johansen Group ( sekstett )
Krambua Lørdag 2.mai: DJ Duets 

 

Les mer om:

Fredvang Elijazzen Hamnøy
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.