Karl Henrik Kirkesæther driver turistinformasjonen i Flakstad.

Reiselivet skal dele erfaringer i Flakstad

Skrevet av Thomas Rud
25.04.2019 15:52 - OPPDATERT 25.04.2019 17:00

Turistinformasjonen Steinbitten inviterer reiselivet til møte om å dele erfaringer fra vintersesongen.

Karl Henrik Kirkesæther og Steinbitten inviterer reiselivet i Flakstad til erfaringsutveksling på et møte den 6. mai klokken 19 på Ramberg gjestegård. 

– Vi på turistinformasjonen (Steinbiten) ønsker å samle reiselivsnæringen for et uformelt møte for å dele erfaringer etter årets vintersesong, samt å oppdatere hverandre før sommersesongen setter i gang. Samtidig er det jo en fin måte å bli bedre kjent med hverandres tilbud og produkter. Det er også ønskelig om vi kan diskutere hvilke grep vi kan gjøre for å utvikle oss som destinasjon, skriver Kirkesæther i invitasjonen på Facebook. 

På møtet får de også besøk av Søren Fredrik Voie og Ole Kristian Larsen fra Vest-Lofoten næringsforening og reiselivsforumet som er en undergruppe av næringsforeningen. 

– De ønsker å presentere reiselivforumet, samt rekruttere to representanter fra Flakstad til å bidra i denne undergruppen, skriver Kirkesæther. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.