Jess Bergnér Filmerus,

Roser legevakta og akutt ambulante team

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
17.10.2020 17:50 - OPPDATERT 18.10.2020 11:42

Jess Bergnér Filmerus har opplevd å få fantastisk hjelp, og ønsker å takke offentlig.

Jeg vil rose legevakta og akutt ambulante team.
På lørdagen mistet jeg familiemedlem og fikk tette panikkanfall der jeg ikke fikk puste. Jeg ringte da legevakta og det tok 10 minutter, så ringt de meg tilbake.

Jeg fikk komme inn der og da jeg kom inn  kom det en kvinnelig dansk lege. Hun roste meg for at jeg tok kontakt og jeg sa at jeg ikke ville ha beroligende grunnet mitt tidligere liv som rusmisbrukere.

Bare at jeg ikke ville være alene og blir redd da anfallene kommer og det gjør vondt i hjertet. At jeg måtte få hjelp gjennom dette, ellers så får jeg psykisk knekk her. Hun sa jeg er alltid er velkommen og at det bare er å ringe, så finnes det en seng her.

Følte nesten meg som en kongelig når de tok imot meg på sånn fantastisk måte. Og dagen etter fikk jeg møte med akutt ambulante team.

Der to fantastiske unge jenter kom meg i møte. Jeg må bare få rose disse for en fantastisk hjelp jeg får. Min erfaring av legevakta tidligere er timer med venting på å bli ringt tilbake, og blir nektet få komme inn grunnet den jeg har vært. Her tok det 10 minutter, og nå får jeg den hjelp til å klare meg gjennom dette.

Nå har jeg stor tro på at disse jeg kjemper så for, at de får bra hjelp, og hjelp av kompetente mennesker. Hadde ikke jeg fått kom inn så fort og ikke denne hjelpen så fort så hadde neste anfall blitt enda verre.

Tusen hjertelig takk til Gravdal legevakt med personale, og til jentene på akutt ambulante team. 
 
Jess Bergnér Filmerus

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.