Foto: Benjamin Einarsen.

Rull Norge holder skatekurs på Leknes

Skrevet av Maja Borgvatn Karlsen
31.07.2018 12:15 - OPPDATERT 01.08.2018 09:01

Qltura fritidsklubb i samarbeid med Lofoten Skateboarding har nok en gang invitert Rull Norge Bodø til Leknes for å lære bort kunsten å skate.

Skatekurset ruller i gang 4. og 5. august. Kurset er for ungdom i alderen 12 - 19 år.

Rullebrett

Rull Nord er et lite foretak med base i Bodø. De holder rullebrettkurs over hele Nord-Norge, for store og små, uansett ferdighetsnivå.

-          De kommer rullende inn med en tilhenger full av skateboardelementer, brett og hjelmer. Kursene deres varierer i forhold til antall deltakere, ferdighetsnivå og alder. De skreddersyr alltid kursene sine, men den røde tråden er at det skal være gøy og de oppfordrer  til friutfoldelse på brettet, sier Britt Aune i Qltura fritidsklubb.

Give away

 Qltura fritidsklubb setter stor pris på den jobben de frivillige i Lofoten Skateboarding gjør.

-          Vi synes det er viktig at alle skal ha samme mulighet til å delta på ulike aktiviteter og derfor ønsker vi å gi skateklubben 20 sett med sikkerhetsutstyr samtidig som vi arrangerer kurs sammen.  Dermed håper vi at riktig mange møter opp og ruller i vei i den fine skateparken vår, sier hun.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.