Eldrim har konsert i kveld

Livet, kjærlighet og døden

Skrevet av Andre Bruun
09.08.2019 15:12 - OPPDATERT 10.08.2019 00:20

I kveld klokka 22:00 er det kveldskonsert I Borgpollen ved Båthuset. Eldrim har en fascinerende saga å fortelle.

- Livet, kjærlighet og død. Det kan oppsummere godt hva kveldens konsert skal handle om, forteller Hilde Midtgaard, som er vokalist for bandet Eldrim som har kveldskonsert.

Eksklusiv konsert
- Vi har plass til 150 personer inne I båthuset, og billettsalget åpner først to timer før vi starter, så dette blir ikke for alle, sier Thomas Hallberg som spiller lyr for kvelden.
Værprognosene er bra, selv om det kan bli litt overskyet, er det meldt lite vind.
- Om været er bra så skal det også være mulig å få en god konsertopplevelse utenfor båthuset. Ene siden blir holdt åpen, slik at de som ikke rekker å skaffe seg plass kan likevel få med seg konserten, sier Hilde.

Egen liten saga
- Alt er egenkomponert. Musikk, instrumenter og historie, sier Jon Levi Pedersen. Kveldens lille saga er om ei jente, og vi skal innom kjærlighet, før det avsluttes som slike sagaer ofte gjør, med tragedie, forteller Pedersen. 
Underveis vil vikingbandet bruke egenproduserte instrumenter, inspirert av illustrasjoner fra perioden.
- Vi kan jo ikke vite nøyaktig hvordan det faktisk hørtes ut, når vikingene spillte. Om det var band, eller trubadurer, så mye er slik vi tenker oss det var, men det er basert på faktiske instrumenttyper fra den perioden, sier han.

 

Les mer om:

vikingfestival
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.