Stor glede under medaljeoverrekkelsen i kveld.

Sesongavslutning for LFK

Skrevet av Frida Bakke Stensen
28.10.2019 19:49 - OPPDATERT 29.10.2019 07:12

Mandags ettermiddag var det duket for sesongavslutning for små og store i Leknes fotballklubb. På Meieret krydde det av folk, kaker og pokaler.

Leder i barneavdeling på LFK, Espen Hansen var godt fornøyd med årets sesong for klubben. 

- Det har vært en fin sesong for oss. Vi har hatt mange turneringer, og det er veldig gøy å se progresjon på bana, både interessemessig og fotballmessig. Det er ei utrolig flott foreldregruppe å jobbe med, og jeg gleder meg allerede til vi starter igjen på nyåret, forteller Hansen. 

Åpen hall
Han forteller også at klubben kommer til å ha et tilbud om åpen hall i november-desember, noe de hadde kjempesuksess med i fjor. 

- Det var så populært i fjor, at det kjører vi på med i år også. Konseptet er egentlig det at vi holder hallen åpen og stiller med utstyr, men utover det skal det være helt uorganisert. Vi ønsker å ha lystbetont lek, og uorganisert spill så barn og unge rett og slett kan få leke seg med fotball når sesongen er over. Dette er et gratis tilbud, og alle barn og unge er velkomne uavhengig av klubbtilhørighet, sier han videre.

Leder for barneavd. i LFK, Espen Hansen er godt fornøyd med sesongen. Artig med fotball
Frida (veldig snart 9) og Adele (9), som er mini 2-spillere, var begge enig om at det har vært en bra sesong, at det er artig med fotball og at de skal spille fotball hele livet.

- Det er kjedelig at sesongen er over, men da skal jeg spille håndball i mens iallefall, forteller Adele.

- Jeg kommer til å spille fotball hjemme mens jeg venter på ny sesong, forteller Frida. 
Frida og Adele er fornøyde med pokalene sine. - Årets sesong har vært veldig bra. Det er dumt at det blir en liten pause nå, sier Sondre (10) og Filip (10). Sammen med Åsmund og Sander spiller de på mini 2-laget til Leknes.

I sesongpausen kommer det til å gå i ski og håndball forteller guttene, selv om de er enige i at fotball er best. 

- Eller, jeg synes ski og fotball får delt førsteplass, sier Åsmund (10). 
Sondre, Åsmund, Sander og Filip er allerede klar for neste sesong, når hele gjengen skal begynne på lillegutter, hvor Filip allerede har "tjuvstartet" denne sesongen.

[annonse]

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.