Kurt Atle Hansen har sagt opp som næringssjef og går over i en annen stilling i Flakstad.

Sier opp som næringssjef

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
03.10.2019 12:28 - OPPDATERT 09.10.2019 13:45

Kurt Atle Hansen har sagt opp jobben som nærings- og utviklingssjef i Flakstad kommune. Etter årsskiftet står kommunen uten noen i stillingen.

Det var Lofotposten som kunne melde om dette i går ettermiddag. Det har ikke lyktes Avisa Lofoten å få kontakt med Hansen, men til Lofotposten vil han ikke si noe om hvorvidt oppsigelsen har sammenheng med at det er kommet ny politisk ledelse i Flakstad.

Det er ingen hemmelighet at nåværende ordfører, Trond Kroken har vært misfornøyd med næringsarbeidet i Flakstad.

Det hele toppet seg under budsjettforhandlingene før jul i 2018, da Senterpartiet fikk flertall for forslaget om å kutte rundt 800.000 kroner til næringsavdelingen, noe som ville ført til at Hansen enten mistet jobben eller måtte gå over i en annen stilling i kommunen.

Hansen skal nå over i en halv stilling  nnenfor prosjektet klimasatsing i kystfiskehavner. 

Han sier til Lofotposten at Flakstad har landets første hybriddrevne fiskeskøyte. Vi ser nå at det blir mer fokus på klimafordelen med kystnært fiske, og lokal produksjon. Jeg vil gjerne bidra til at Flakstad kommer i mål med denne satsingen.

 

Les mer om:

Næringssjef
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.