Leknes-trener Rob Andre Hansen kunne juble etter lagets storseier over Andenes.

Signerte ny spiller onsdag

Skrevet av Thomas Rud
12.12.2018 22:17 - OPPDATERT 13.12.2018 12:02

Leknes FK har forsterket med keeper fra Bodø/Glimt.

Onsdag kveld kom nyheten om at Leknes FK har signert keeper Bror Ness Grøtterud fra Bodø/Glimt. 

Dette skriver klubben på sine facebooksider.

- Han var med på helgens treningssamling på Leknes og har i etterkant bestemt seg for å takke ja til å spille for klubben i 2019. Keeperen som kommer fra Fotballklubben Bodø/Glimt spilte i fjor på deres andrelag. Han skal fortsatt ha base i Bodø og trene der, men vil komme over til kamper og treningssamlinger, skriver klubben på sine facebooksider.

Keepertrener John-Kristian Tryggstad er meget godt fornøyd med nysigneringen.

- Bror har veldig god grunnteknikk. Han har godt grep og godt skyv, og er i tillegg god med beina. Han virker også som en sosial og fin kar som uten tvil vil forsterke oss, sier han til klubbens facebookside. 

Hovedtrener Robin Hansen tilføyer følgende om Bror.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass den første forsterkningen til neste års 3-divisjonsstall. Bror er en keeper som har gått gradene i Bodø/Glimt systemet. Han er treningsvillig, har god rekkevidde, god med begge føttene og god 1 mot 1. Han er i tillegg en holdningssterk person som passer perfekt inn hos oss og vi gleder oss til å se mer av Bror, sier treneren til Facebooksider. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.