11 rette med sikker Tottenham, Everton og Leeds.

Skrevet av Benjamin Einarsen
18.08.2018 09:00 - OPPDATERT 25.08.2018 09:24

Torgeir Jørgensen fra Flakstad er endelig tilbake med tipsene som kan gi deg 12 rette. Benytt gjerne kommentarfeltet før, under og etter kampene om du har egne synspunkter til tipsene.

 Lørdagskupongen, innlevering før kl. 15.55.

1: Chelsea - Arsenal HU
Chelsea åpnet strålende med 3-0 borte mot Huddersfield. Effektive med andre ord. Arsenal fikk som ventet det tøft hjemme mot Manchester City med 1-3 tap. Dette er lokaloppgjør i hovedstaden London. De fem siste inkl.cup har endt med u. HU holder.

2: Tottenham - Fulham H

Tottenham var effektive og vant 2-1 borte mot Newcastle i sin åpningskamp. Kunne fort ha endt poengdeling. Vertene har god statistikk mot Fulham som rykket opp. Spilte bra 1.omgang hjemme mot Crystal Palace, men tapte 0-2. Det blir ikke noe enklere på Wembley.

3: Leicester - Wolverhampton HU
Leicester spilte en god kamp selv om det ble tap borte mot Manch Utd (1-2). Vardy scoret og det var et godt tegn. Har 6-9-5 uansett bane mot nyopprykket Wolves som imponerte med 2-2 hjemme mot Everton. Kan på en god dag klare U mot The Foxes.

4: Everton - Southampton H
Begge åpnet med poengdeling forrige helg. Everton gjorde best figur med 2-2 borte mot Wolves. Har god statistikk hjemme mot Southampton med 9-4-0. Spennende med Mina og Zouma. Gjestene med 0-0 mot Burnley. Sliter med å score. Taper trolig 1-0/2-0.

5: West Ham - Bournemouth HUB

Det endte med poengdeling i begge oppgjørene sist sesong. West Ham fikk seg en leksjon på Anfield sist med 0-4 tap. Møter her Bournemouth og Joshua King som åpnet med 2-0 mot Cardiff hjemme. Kan fort vinne i London mot WH som sliter med selvtilliten.  

6: Ipswich – Aston Villa B
Ipswich spilte en god kamp da det ble poengdeling på Portman Road (2-2). Skuffet med 0-1 tap borte for Rotherham i den neste. Aston Villa imponerte med 3-1 borte mot Hull City, for så å være heldig i 3-2 seieren hjemme mot Wigan. Har en sterk stall og satser på opprykk.

7: Leeds - Rotherham H
Endelig noe på gang i Leeds United. Har åpnet sterkt med to strake seirer med 7-2 i målforskjell og 2.plass. Rotherham sliter på bortebane med 1-5 for Brentford. Er gode hjemme. Har 1-0-1 på de to første med 2-5 i mål. Får store problemer på Elland Road.  

8: Sheffield United - Norwich HUB

To lag som hr skuffet til nå i sesongen. I følge statistikken så er det gjestene Norwich som har overtaket på Sheffield United med 15-6-9 uansett bane. Har man garderinger igjen, så bruk disse på kamp 8.

9: Millwall - Derby H
Millwall med to strake poengdelinger. Ga fra seg 2-0 ledelsen i åpningskampen hjemme mot Middlesbrough i sluttminuttene. Burde ha vunnet. Ok bortekamp mot Blackburn (0-0). Derby med en sterk 2-1 seier borte mot Reading, for så å tape 1-4 for Leeds. H.

10: West Bromwich – Queens Park R. H
WBA tapte åpningskampen hjemme mot Bolton (1-2), men burde ha vunnet etter spill og sjanser. Spilte seg opp med 4 poeng på to bortekamper. QPR har skuffet med to strake tap og 1-6 i mål. Var ikke noe stort bortelag sist sesong. WBA har scoret 6 mål og vinner.

11: Bristol City - Middlesbrough HUB

City har åpnet med to strake poengdelinger. Sterkt 1-1 resultat hjemme mot hardsatsende Nottingham Forest. Har vært tidligere et godt hjemmelag på Ashton Gate. Middlesbrough leder serien med 2-1-0. Kan fort få med seg et godt resultat fra byen Bristol.

12: Wigan – Nottingham Forest HU
Wigan har 2-4-0 hjemme mot hardsatsende Nottingham Forest. Vertene åpnet med 3-2 hjemme mot Sheffield W, men tapte 2-3 borte mot Aston Villa. Ledet der 2-1.. Nottingham Forest satser på det defensive med 1-2-0 og 3-2 i mål. Får det tøft på DW Stadium.

Dette systemet koster 216,- kroner.

- Jeg håper dette er tilstrekkelig med info før lørdagskupongen skal spilles. Kanskje har du noen innvendinger til kuponger, i så fall ser jeg frem til å høre fra deg enten i kommentarfeltet eller på min tippeside på facebook Torgeirs Tippetips.

Lykke til med tippingen og riktig god helg, vennlig hilsen Torgeir Jørgensen.