Skyhøye besøkstall for Reinebringen

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
11.08.2019 12:22 - OPPDATERT 11.08.2019 16:47

På under én måned har det vært 22.000 besøkende på Reinebringen.

Det melder rådmann Steinar Sæterdal på Moskenes kommunes facebook-side.

- Mange har tatt turen opp i Reinebringen denne sommeren. Fra 12. juli og frem til og med 10. august har det vært nesten 22 000 oppe i fjellet, skriver rådmannen.

Figuren nedenfor viser hvordan trafikken har variert de ulike dagene, ikke minst været påvirker hvor mange som tar turen. I snitt har det vært 730 på tur per dag de siste 30 dagene, med en topp den 6. august med 1020 besøkende.

 

Det presiseres at tallene bare viser de som passerer den elektroniske telleren. Antall registrerte er de fleste dager ulikt opp og ned, det betyr at ikke alle passerer telleren. Statistikken omtalt foran viser snitt opp/ned. Trolig er det reelle tallet for de som har besøkt Reinebringen høyere enn det statistikken viser.

 Det må også bemerkes at telleren er plassert nede i fjellet, det betyr at de som har passert telleren nødvendigvis ikke har vært på toppen.

Les mer om:

Reinebringen
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.