Klare: Kultursjef Richard Brattli, arrangementsansvarlig ved biblioteket Kristin Beyer Granhus og miljørarbeider Britt Aune gleder seg til kulturhøsten. FOTO: Thomas Rud

Slik blir kulturhøsten

Skrevet av Thomas Rud
21.08.2018 10:00 - OPPDATERT 22.08.2018 15:16

Meieriet kultursenter presenterte tirsdag høstprogrammet.

Meieriet Kultursenter på Leknes presenterte tirsdag formiddag høstprogrammet. 

– Vi er veldig fornøyde med høstprogrammet. Dette er en god blanding av både ulike målgrupper og av ulike stilarter, sier kultursjef Richard Brattli i Vestvågøy kommune. 

Som Avisa Lofoten allerede har skrevet kommer Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes med sitt Astroshow den 4. september. 

Q-festivalen åpner høsten på Qltura fritidsklubb den 1. september med blant andre Philip Emilio The Irrelevants og A Million Pineapples. Dette er en rusfri festival for ungdom. 
– Det har lenge vært en drøm for oss å få til en slik festival. Nå har vi fått et program vi er stolte av. Vi har også ønsket oss unge nordnorske artister, og det har vi fått, sier ungdomsarbeider Britt Aune ved Qltura fritidsklubb. 

HER KAN DU SE HELE PROGRAMMET FOR HØSTEN!

Trondheimssolistene og Alexander Rybak kommer den 15. september, mens den 21. september kommer The Real Thing med orgelbasert souljazz. 

– Vi gleder oss veldig til dette. Det blir en variert konsert med stilferdig norsk klassisk musikk, og mer fartsfylt med Rybak, sier Brattli. 

Forskningsdagene tar over den 25. og 26. september, og den 29. september blir det Stand-Up med Erlend Osnes. 

Christel Alsos kommer blant annet i oktober, mens i november arrangeres Baniff Mountain Film Festival. 

[annonse]

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.