Foto: Privat.

Sluttdato forskjøvet for Leknessletta 2

Av Maja Borgvatn Karlsen
01.06.2018 13:49 - OPPDATERT 02.06.2018 08:02

En rekke utfordringer har gjort at sluttdatoen for etablering av ny vannledning til Vest-Lofoten videregående er forskjøvet.

- Det jobbes på spreng med etablering av ny vannledning til Vest-Lofoten videregående skole og oppgradering av kommunalt avløpsanlegg, skriver Vestvågøy kommune i sitt nyhetsbrev.

 Utfordringer

Problemer som søppel i fylling, dårlige masser og ukjente rør gjør at prosjektet ikke når den satte datoen for sluttføringen.

- Dette er ikke uvanlig i områder hvor det er eldre og uregistrerte anlegg. Vestvågøy kommune samarbeider godt med entreprenør og konsulent for å løse disse utfordringene. Arbeidet med i grøfta vil være ferdigstilt medio juni, men endelig sluttdato for asfaltering er ikke satt. Dette avhenger av asfaltleverandørens øvrige oppdrag i Lofoten, opplyser de.

Vestvågøy kommune er ellers fornøyd med trafikkavviklingen, men ber samtidig om at det fortsatt vises hensyn til at fartsgrensen er satt ned til 30 kilometer i timen.

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.