Denne byen spiller en vesentlig rolle i et av spørsmålene i kveldens quiz. Foto: Wikimedia Commons.

Små endringer i Påskequizen

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
04.04.2021 16:06 - OPPDATERT 04.04.2021 21:32

Vi gjør noen enkle endringer i vår quiz i kveld, både for å gjøre det enklere, og for å gjøre det mer spennende.

Stadig flere har oppdaget at Avisa Lofoten kjører quiz hver kveld i påsken. Vi setter pris på våre abonnenter og deler rundhåndet ut et stort egg stappfull av godis og flaxlodd, som gjør at en av våre abonnenter kan bli millionær i løpet av disse kveldene.

Quizen går klokken 19.00, er interaktiv og åpen i to timer. Det tar bare noen minuttet å klikke seg gjennom 25 spørsmål, og du kan ta quizen når som helst i løpet av de to timene.

Endringene består av at vi nå har bare tre svaralternativ, dette for å gjøre det lettere å klikke på rett svar. For å gjøre det enda mer spennende vil vi ikke røpe de riktige svarene før vi annonserer kveldens vinner.

Det er fremdeles slik at jo raskere du svarer, jo flere poeng kan du score.

Er du ikke abonnent, men har lyst til å delta. Da har vi et godt tilbud til deg. Vi tilbyr deg å prøve Avisa Lofoten i 4 uker for 4 kroner. Det kan du gjøre enkelt og greit ved å klikke deg inn HER, eller ved å gå inn på avisalofoten.no og klikke deg inn på en plussak. Følg instruksjonene der, så er du i gang på to minutter.

Da håper vi å se deg som abonnent og som deltager i kveld. Lykke til.

Les mer om:

Påskequiz
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.