Tidlig kaffe hos Griseknoen gårdsbarnehage

Solidaritetskaffe for private barnehager

Skrevet av Andre Bruun
19.11.2020 12:34 - OPPDATERT 19.11.2020 18:22

Landet over inviterer private barnehager foreldre og alle andre interesserte til kaffe for like rettigheter mellom kommunale og private barnehager. Styrer for Griseknoen Barnehage, Christin Einarsen sier det er på høy tid å våkne nå.

- Dette er kanskje den viktigste kaffekoppen du tar på ganske lenge. I alle fall om du er opptatt av at barnehagetilbudet i kommunen skal opprettholdes, forteller bestyrer i Griseknoen barnehage Christin Einarsen.

Undersubsidiert 
Den idylliske barnehagen som ligger på Bolle i Vestvågøy kommune, har allerede fått redusert tilskuddet med 350 000 kroner. Per år.
- Vi har egentlig mistet en halv stilling. I bunn og grunn. Så for oss er det ganske dramatisk, vil jeg si. 

- I forbindelse med kuttene, så inviterte derfor vi ordfører og politikere til frokostkaffe tidlig i dag, for å snakker med dere om å stoppe forskjellsbehandling. Det er utrolig viktig at dere foreldre engasjerer dere for at barna deres skal få like rettigheter og være like mye verd som barna i de kommunale barnehagene.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.