Dag Sørås holdt fortet i hele går kveld på Meieriet til fortjent beundring fra de fremmøtte
Forestilling på Meieriet

Ståopp-maraton

Gårdagens møte mellom et forventningsfullt publikum fra Vest-Lofoten og verdens beste stand-up komiker Dag Sørås (i følge Benjamin Einarsen- nummer to og tre på lista forventes snarlig til Leknes) fikk en fortjent happy-ending.


Sørås har ikke for vane å spare på språklige spark i alle retninger, og ei heller denne gang ble showet hans en affære for sarte nerver. Midt i mellom skjemt om islamske terrorister, plagsomme barn, sære seksuelle preferanser og som seg hør og bør for en norsk stand-up komiker, konas rutiner og preferanser, fant han seg tid til å snakke alvorlig om det forestående valget i USA. Eller nei.
- Det er en grunn til at showet har atten års grense. Og det er ikke for at Benjamin skal få selge ekstra med vin, det er fordi en del av de temaene som kommer opp ikke er for sarte uskyldige sjeler. I alle aldre, fortalte Sørås publikum.

Og han holdt ord. Intet tema var for tabu til å bli unnlatt i alle fall et lite sidespark. Her var han innom Charlie Hebdo tragedien, antifascister, rasister, SIAN, Kari Jacqueson og så videre. Til publikums begeistring. 

Sørdal klarer å holde den hårfine balansen mellom det å gå litt for langt, og å sjarmerende balansere seg gjennom syndens pøler på den ene siden og familielykke på den andre, uten å virke støtende på noen av partene. 

Etter forestillingen, kunne Einarsen, sjefen for det hele, og for Stand-Up Lofoten, fornøyd konstatere utsolgt dobbelforestilling, og rundt 270 tilskuere til hærligheten hans. Showet altså.
- Etter en såpass opptur, så kan nesten Vest-Lofotingene forvente mer fra denne kanten fremover mot høytidene.

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.