Driver av Stand Up Lofoten, Benjamin Einarsen, gleder seg til femårsfeiring etterfulgt av Dag Sørås -show. Arkivfoto.

Stand Up Lofoten feirer 5-årsjubileum i forkant av Dag Sørås-show

- Tiden går fort når man har det artig, sier Benjamin Einarsen. På lørdag skal han markere femårsdagen til Stand Up Lofoten, med "godstemming" før den utsolgte forestilling med Dag Sørås tar over.


Lørdagens forestilling med Dag Sørås er utsolgt på Meieriet Kultursenter. Driver av Stand Up Lofoten AS, Benjamin Einarsen, er ikke overasket.
- Dag Sørås er en av Norges desidert beste komikere og han har vært her så mange ganger at jeg var ganske avslappet til at det kom til å bli utsolgt, sier Einarsen. Han er fornøyd med at folk kjøper billetter til stand up showene. 
- Det er usedvanlig deilig å få forestillingen utsolgt. Det gjør jobben mye enklere. Jeg er avhengig av at publikum ønsker å se de showene jeg setter opp, og jo flere som kjøper billetter, jo enklere er det for meg å organisere enda flere show i fremtiden, sier han.

Bursdagsfest på Fryseriet
- Jeg har holdt på i fem år og jeg føler at det er naturlig å markere det litt, sier stand up-arrangøren. Han har ordnet med bursdagsfeiring i Fryseriet på Kultursenteret, og stiller selvfølgelig med bursdagskake:
- Vi har fått Sans og Samling med på begivenheten, og setter opp litt stemningslys og inviterer til en liten kakefest med sprudlevann. Da blir det litt "godstemning" før storsalen åpner. Kanskje blir det et lite nyhetsslipp for de oppmøtte også.

- Gleder meg mer enn noen gang
Einarsen kan bare lene seg tilbake og nyte helgas to utsolgte arrangement.
- I og med at forestillingene er utsolgt og jeg har så dyktige medarbeidere i Lofoten Kulturhus i Svolvær og Meieriet Kultursenter på Leknes, så er jeg avslappet og gleder meg mer enn noen gang.

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.