Team Lofoten

Første poeng for Team Lofoten

Skrevet av Thomas Rud
08.12.2018 15:19 - OPPDATERT 09.12.2018 14:24

Team Lofotens håndballjenter spiller ny runde i den nasjonale serien for jenter 16.

Lørdag var det duket for to kamper i den nasjonale serien for Team Lofotens jenter 16. 

I den første kampen lørdag møtte de Molde. Etter å ha ligget under 9-14 til pause ble det til slutt tap med 23-29 for Team Lofoten. 

Lørdagens andre kamp var mot Åsane. Den endte 24-24, og dermed tok Team Lofoten sitt første poeng i den nasjonale serien. 

– Første poeng i Bringserien, 24-24 mot Åsane, glade for det ene poenget, litt surt at vi ikke fikk med oss alle. Ledet hele kampen og fikk straffe i siste sekund men bommet. Helhjertet innsats av jentene igjen, skriver trener Lill Sonja Eilertsen til Avisa Lofoten.

Molde stilte med et rent 2002-lag, mens Team Lofoten består av spillere født i 2002, 2003 og 2004. 

– Vi møter et lag som er mye sterkere fysisk enn oss. Molde har til nå hatt to like gode j-16 lag så de har mange spillere å ta av. Jentene våre jobber godt, tempoet holder vi ganske bra. Innsatsen er upåklagelig på alle, og de jobber for hverandre. Er litt uheldig med skudd som går i stang og ut. Alt i alt bra fornøyd, sier Eilertsen. 

Søndag var det kamp mot Kongsvinger. Den endte med tap 20-31, og her hadde jentene som mål å ikke tap med mer enn 15 mål. 

– Målet var også en god treningsøkt og øver på 3-2-1 i forsvar. Det fikk vi øvd på, og det ble mye god øving. Alt i alt er vi bra fornøyd med helga, sier Eilertsen. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.