Stemningsrapport fra konserten med Keino

Skrevet av Frida Bakke Stensen
15.08.2019 20:55 - OPPDATERT 16.08.2019 11:02

Både store og små stilte opp for å se på KEiiNO-konserten i Leknes sentrum under dagens Arctic Race-etappe, til tross for stengte veier.

- Det var mye bedre konsert enn jeg trodde det skulle være, forteller Hedda Berg, som måtte hive seg på sykkelen fra Ballstad for å komme seg til konserten. 

- Det ble verdt syklinga. Jeg håper jeg får møte Fred Buljo, han som joiker, for han virker som en kjempekul type, sier Berg, som også kan fortelle at hun heiet på KEiiNO under MGP. 

Hedda Berg fra Ballstad

Morten Stormo og Tom Stiansen, tidligere alpinist og 71° nord-programleder, har også møtt opp for å få med seg konserten.

- Det vart jo faktisk utrolig bra, vi ble litt bekymret for at det ikke skulle dukke opp folk, for det var nesten folketomt her for en time siden, forteller Stiansen.

- Men så plutselig dukka det opp folk fra alle kriker og kroker, så nå ble det jo kjempegod stemning.

Morten Stormo og Tom Stiansen

Mariell Lorentzen og Benedicte Trones fra Leknes synes også det god stemning, men at folk kunne gitt enda litt mer trøkk.

- Vi er kanskje litt over gjennomsnittet engasjert, sammenligna med resten av publikum, forteller jentene, som ikke hadde særlig problem med å komme seg til konserten, da de begge bor på Leknes. 

Les mer om:

Konsert
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.