Første etappe av oppgarderingen av Storgata starter ved rundkjøringen ved Lofotsenteret.

Storgata stengt igjen

Skrevet av Andre Bruun
08.01.2020 14:54 - OPPDATERT 08.01.2020 22:42

I dag ble Storgata på Leknes stengt igjen for gjennomferdsel i forbindelse med veiarbeid rett ved rundkjøringa.

I dag ble Storgata på Leknes stengt igjen for gjennomferdsel i forbindelse med vei og gravearbeide rett ved rundkjøringa inn til Lofotsenteret.

Stengt inntil videre 
Entrepenøren kan ikke gi noe bestemt tidspunkt for når gata vil bli åpen igjen, men regner med Storgata vil være stengt ved rundkjøringa i alle fall ut uka. Så vil fremdriften i arbeide bli avgjørende for når gata skal åpnes igjen.

Samtidig vil Storgata bli stengt med jevne mellomrom i vinter og våren, alt i forbindelse med arbeidet som skjer der, og ansvarlig for vei i kommunen, Odd-Eskild Andersen, ber om forståelse fra de som blir involvert i forbindelse med arbeidet.
- Det kan være en frustrerende periode for alle når Storgata stenges av slik, men det viktige er å tenke langsiktig, og ha forståelse for at sluttresultatet vil bli meget bra, og at dette er en svært nødvendig del av oppgraderingen som er planlagt på Leknes, forteller han.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.