Det ble et surt tap for Blest-herrene. Bildet er hentet fra forrige gang lagene møttes.
Håndball

Surt tap for Blest-herrene

Det ble et surt tap for herrene i Bodø spektrum, på en dag Blest ikke når helt opp til sitt potensialet. Ti-målsseieren på hjemmebane ble til seksmåls-tap på bortebane, da Blest møtte Bodø 3 igjen.


Etter første omgang var stillingen 13-13, og det så ut til å bli en jevn kamp, til tross for mange tekniske feil. I løpet av andre omgang falt Blest-herrene igjennom, og endte til slutt opp med å tape kampen 32-26. 

- Idag klarer vi ikke å spille ordentlig sammen som et lag. Forrige gang vi møtte Bodø var vi samspilte, tok duellene ordentlig og var et lag rett og slett. I denne kampen ble vi mye en mot en, og klarer ikke å flytte beina ordentlig. Det fører til at vi aldri får satt et etablert forsvar, noe vi taper veldig på. Det er surt, for vi er egentlig rask nok i beina til å ta de, og skal være gode nok til å vinne denne kampen, forteller spillende trener Håvard Eliassen. 

Ny sjanse for Blest-herrene blir på hjemmebane søndag 12. januar klokka 13.00, mot NOR HK. Blest oppfordrer folk til å komme i hallen å lage stemning.

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

IL Blest Blest