DØDSULYKKE: En kvinne falt fra fjellet Mannfallet i Stamsund lørdag kveld og omkom. Nå takker de andre i turfølget for støtte og hjelp etter den grusomme tragedien. Foto: Avisa Lofoten-tipser

Takker for støtten etter den tragiske dødsulykken på Mannfallet

Av Lars Eidissen
15.05.2018 11:41 - OPPDATERT 15.05.2018 22:49

Turfølget fra Bærum som mistet en av sine i den fatale dødsulykken fra fjellet Mannfallet i Stamsund takker lokalbefolkningen for varm støtte og god hjelp i den forferdelige tiden.

Fjellturen i Stamsund lørdag kveld endte i tragedie for et turfølge fra Bærum, da en av kvinnene i følget falt fra fjellet Mannfallet og omkom.
Elin Bolstad, som var en del av turfølget som opplevde den grusomme tragedien, har på vegne av turfølget kommet med en takk til alle som har bidratt med støtte og hjelp.

«Vi er en treningsgjeng fra Skui i Bærum som hadde fantastiske dager i Lofoten, men som endte i en tragisk ulykke. Vi ønsker bare å takke alle som bidro, både hjelpeapparat og alle andre rundt. Føler vi har vært i et varmt og inkluderende samfunn,» skriver Bolstad i en melding som er publisert via Anniken Klingan.

Lokale par på vei på fjellet lørdag kveld bistod turfølget blant annet i den opprivende leteaksjonen etter fallet, og det var en lokal mann som fant den omkomne kvinnen.

Hans opplevelse kan man lese om her.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.