Team Lofoten har fått hovedsponsor

Skrevet av Thomas Rud
31.10.2018 09:43 - OPPDATERT 01.11.2018 08:34

Team Lofotens håndballjenter kvalifiserte seg tidligere i høst til landsserien for jenter 16. Nå får de pengestøtte.

Laget består av jenter fra Blest, Leknes og Svolvær og kvalifiserte seg i starten av oktober til den landsdekkende Bring-serien for jenter 16. 

Da oppfordret en av lagets trenere, Lill Sonja Eilertsen, næringsliv og andre lokale bedrifter til å sponse laget. Mange av kampene krever mye reising til Sør-Norge, og dermed vil det også koste en del penger i reiseutgifter. 

Tirsdag kveld kom den gledelige nyheten på lagets Facebook-sider om at Lofoten Sparebank har gått inn som hovedsponsor til laget. 

– Lofoten sparebank har inngått avtale om å være hovedsponsor for Team Lofoten. Banksjef Werner Martinsen sier at banken applauderer det samarbeidet som håndballen i Lofoten nå gjennomfører. Prosjektet bidrar til å sette Lofoten på håndballkartet og vil også heve nivået på håndballen i regionen, skriver laget på sine Facebooksider. 

Sparebanken sponser jente- og guttelaget til Team Lofoten med 65.000 kroner for 2018/2019-sesongen. Pengene går til hele satsingen for barn født mellom 2002 og 2004. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.