Tom Rene Reppe, Lill Åse Olavsen Høyen, Rita-Iren Nordheim, Maja Vian og Rikke Reppe foran nyeste tilskudd til Zicco konseptet

Tester pop-up konsept

Skrevet av Noura Jabr
01.12.2019 20:17 - OPPDATERT 02.12.2019 12:22

I helga åpnet Zicco på Lofotsenteret opp sin pop-up butikk som skal ha dørene åpne ut desember.

- Da jeg fikk vite at Vita skulle stenge, fikk jeg lyst til å prøve konseptet pop-up butikk. Senterlederen Kjersti Fossåskaret Eltoft Krüger var med på idéen, så gikk det raskt frem til vi kan åpne nå i dag. Jeg synes at det var synd at lokalet skulle stå tomt i desember som er en av de beste handelmåneder i året, sier Nordheim.

Bra konkurranse 
- Klesbransjen har det litt tøft for tiden nasjonalt, men det er bra og stor konkurranse på Leknes. I dag eier vi Zicco, Lupin og Zicco mini, og vi har lært oss å kjenne den kundegruppe som bor her, og gi god service. Vi føler at vi har et stabilt marked, sier Nordheim.

Den største endringen er, at før var det julesesongen som var den beste salgsperioden, men nå har vi flere turister i Lofoten som har lyst til å komme og besøke oss. Juli har faktisk blitt en svært bra handlemåned etterhvert. 

Det er mange fine butikker til damer, herrer og barn på Leknes, som komplementerer hverandre på en måte. Det som er bra med Lofotsenteret er at det inneholder alt. Vi har en fin mix av butikker, der man har ulike varekonsepter til alle, og det er viktig når vi bor på en liten plass, slår Rita-Iren fast.

Senterleder Kjersti jobber for å få leietakere neste år til det ledige lokalet, og de vil gjerne at det skal være en parfymeri og skjønnhetsbutikk, for det er det som mangler nå på senteret.

Spennende reise
- Det har vært en spennende reise for oss. Vi har renoverte butikken og flyttet mange ganger, og vi har hele tida prøvd å utvikle og fornye oss sammen med sønnen min  Tom-Rene Reppe og de flinke medarbeidere som har hjulpet meg gjennom disse årene, sier hun.

- Jeg stortrives som klesbutikk-driver. Det er artig å snakke med folk og gi god service,  det er mye jobb, men det er givende også, sier Rita.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.