Tester teip på barnehagebarn

Skrevet av Ella Eriksen
24.05.2019 13:57 - OPPDATERT 29.05.2019 18:23

Forestilling Ritsj handler om teip, og før premieren skal den vises på barnehager i Vestvågøy.

Figurteateret har laget forestillingen Ritsj rettet mot barn. Før forestillingen skal ha premiere under Festspillene i Nord-Norge besøker de barnehager i Vestvågøy for å finpusse på forestillingen. De heldige barnehagene som får besøk av Figurteateret er Fygle, Tommeliten og Lynghaugen.

I november 2018 startet Katrine Strøm og hennes kompani produksjonen av forestillingen Ritsj. Med på laget har hun fått danserne Åsna Storli, Lise Damsgård og Mari Bø. Ritsj er en co-produksjon mellom Figurteateret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Forestillingen er rettet mot barnehagebarn. Den handler om teip, og om hvordan den føles, hvilke lyder den lager og om hva man kan gjøre med den. Men i denne forestillingen er ikke teip bare teip, med det kan bli til både en ball, et dyr og mye mer. Etter forestillingen får barna være med å leke med teipen, og Ritsj gir publikum rom for undring og deltakelse.


Forestillingen Teip skal testes på barnehagebarn i Vestvågøy, før premieren under Festspillene i Nord-Norge.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.