Trenerteamet til Leknes FK: Trond Harald Slydal. Sigbjørn Korneliussen, Robin Hansen, Ane Nordstrand og Børge Nikolaisen.

Trenerkabelen er løst for Leknes FK

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
03.12.2019 23:06 - OPPDATERT 04.12.2019 09:02

Leknes FK herrelag har bestemt seg for hvem som skal trene laget videre.

Robin Hansen fortsetter som hovedtrener for Leknes FKs 4. divisjonslag og får med seg et trenerteam med stor kompetanse og erfaring. Det melder klubben i en pressemelding tirsdag kveld.

Klubbens leder Arne H. Reiersen er svært fornøyd med at Robin, som har ledet laget de siste årene, har inngått en ny 3-årig kontrakt med klubben.

Det har vært brukt noe tid på å få satt sammen et godt støtteapparat rundt herrelaget som kommende sesong spiller i 4. divisjon.
Erfaringene fra sesongen 2019 med spill i Norsk Tipping liga (3. divisjon) har gitt klubben sportslig og administrative kunnskaper som vi tar med oss inn i 2020-sesongen.

I tillegg til Robin Hansen vil kjente navn som Sigbjørn Korneliussen og Trond Harald Slydal bli å finne på treningsfeltet utover mot sesongen.
Trond Harald blir å følge laget med to ukentlige treninger ut mars måned. Sigbjørn og Ane Nordstrand vil være med hele sesongen, Sigbjørn som assistent trener mens Ane får ansvaret for fysisk trening og oppfølging av spillergruppen som fysioterapeut.

En annen trofast støttespiller er Børge Nikolaisen som fortsetter som oppmann for laget. Hovedtrener og støtteapparat er veldig klare for å starte oppkjøringen til sesongen 2020.

Les mer om:

Leknes FK Robin Hansen
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.