Damene ved Dag og velferdssenteret

Trivelige samtaler og trim

Skrevet av Andre Bruun
06.08.2019 14:18 - OPPDATERT 30.10.2019 17:19

Brukerne av Dag- og velferdssenteret i Stamsund har tilbud fra tidlig morgen til kveld, men skulle gjerne sett at enda flere ble med.

- Det var flere her før, det er sikkert. Men noen har falt fra, og ikke så mange har kommet til, enda, forteller Rigmor Larsen, bruker av Dag og velferdssenteret I Stamsund.

Noe for alle
- I dag har vi hatt trim, det har vi hver tirsdag, og alle er hjertelig velkommen til å delta, sier Larsen, 

Etter å ha fått en omvisning avslører Rigmor at det er hun som er instruktør for trimmerne.

- Jeg er I god form, og de andre foretrekker å ha noen som leder trimmen, så da stepper jeg gjerne inn, forteller Rigmor.

Mennene er tidlig innom
- Hver eneste morgen halv sju så kommer mannfolkene hit for å drikke kaffe, spise vafler og snakke sammen, sier Ingbritt Grønbech Salomonsen.

- Og det er ikke bare pensjonister som er her, de tar med seg unggutter også, forteller Ingbritt. Hun jobber for LHL, som er en av hovedinitiativtakerne for aktivitetene som Dag og Velferdssenteret tilbyr.

- Jeg har kontor her, deltar på de fleste aktiviteter og samarbeider med hjemmetjenesten og brukerne selv for å kunne tilby aktiviteter som alle ønsker å delta på, sier Ingbritt.

Damene er med på alt
- Vi er ikke her fullt så tidlig som gubbene, men når vi først kommer, er vi her lenge. Det er så hyggelig å ha et sted å møtes og prate sammen, sier  Rigmor Larsen.

- Vi holder på med handarbeide, og masse forskjellige kurs, når vi er her. Det er alltid noe å holde hendene opptatt med mens vi snakker sammen, forteller hun.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.