- Trolig det laget som utfordrer Manchester City denne sesongen

Skrevet av Benjamin Einarsen
25.08.2018 10:00

Torgeir Jørgensen fra Flakstad plottet inn 11 rette sist helg, og her er dagens tippekupong. Benytt gjerne kommentarfeltet før, under og etter kampene om du har egne synspunkter til tipsene.

Lørdagskupongen, innlevering før kl. 15.55.

1: Liverpool - Brighton H
Liverpool har åpnet som forventet med 2-0-0 og 6-0 i mål. Knuste West Ham i første kamp med 4-0. Salah og co fortsetter der de slapp sist sesong. Er trolig det laget som utfordrer Manchester City denne sesongen. Brighton gode hjemme, tapte borte for Watford. Taper her.

2: Arsenal – West Ham H

Arsenal har fått en tøff start i PL med to strake tap. Tapene kom mot Manchester City hjemme (0-2) og Chelsea borte (2-3), men var ikke utspilt. Nå tror u.t. at Arsenal kommer i vinnermodus og kjemper til seg 3 poeng i lokaloppgjøret mot West Ham som har skuffet.

3: Bournemouth - Everton HU
Bournemouth hadde lagmoral da de snudde 0-1 til 2-1 seier i hovedstaden mot West Ham. Har ikke tapt i serien hjemme mot lørdagens motstander Everton med 2-1-0. Vertene står med 6 poeng. Sterk åpning. Everton med 1-1-0. Tapte her 1-2 i fjor. Er seige.

4: Fulham - Burnley HUB
Kampen vil bli trukket. Sjekk Norsk Tipping sine sider på prosent fordelingen på tippetegnene H-U-B, før du leverer kupongen. U.t. helgarderer kampen.

5: Huddersfield - Cardiff HUB

Vrien kamp der Huddersfield har fått verst tenkelig åpning med to tap og 1-9 i mål. Var et friskt pust sist sesong som nyopprykket lag. Nå er det den vanskelige andresesongen. Cardiff rykket opp og har 0-1-1. Er motiverte og kan utnytte den dårlige selvtilliten til vertene.  

6: Southampton – Leicester City UB
I tidligere møter mellom Southampton og Leicester City har det vært jevn med tallene 12-10-12. Southampton åpnet hjemme med 0-0 mot Burnley, og tap for Everton. Leicester med tap for Man Utd, og seier mot Wolves. Vardy er suspendert, men Maddison er klar.

7: Aston Villa - Reading H
Villa med to uavgjorte de to siste (mot Brentford og Ipswich), men er ubeseiret på de fire første (2-2-0). Reading har kun en poengdeling å vise til så langt, etter å mistet 2-0-ledelsen borte mot Blackburn sist. Har kun Jon Bodvarsson på skåringslisten (3 mål), mot Villa blir det i beste fall et trøstemål.

8: Blackburn Rovers - Brentford U

To lag som ennå ikke har tapt i Championship. Blackburn med 1-3-0 og 5-4 i mål. Sterkt å hente inn 0-2 til 2-2 i midtuka. Brentford ledet to ganger borte mot Aston Villa i midtuka. Kampen endte 2-2. Neal Maupay har allerede scoret 5 mål for gjestene. Trolig jevnt.

9: Derby County - Preston H
Derby er vanligvis et godt hjemmelag som man kan stole på. Det viste bukkene hjemme mot Ipswich i midtuka. Tallene viser nå 2-0-2. Har i tidligere sesonger kjempet i toppen. Preston også gode hjemme, men sliter på bortebane med to strake tap. Spill H.

10: Norwich – Leeds United. HUB
Ser man kun på tabellen, så er det lett å spille en sikker B, men husk at Tettey og Norwich er et godt hjemmelag. Det viste kanarifuglene i midtuka da Preston ble sendt hjem med 2-0 tap. Leeds har imponert med 3-1-0 og tabell-topp (før Middlesbrough vant fredags kveld). Noe nytt på gang? Tapte her 1-2 sist sesong. Leeds har vært enten eller de siste årene.

11: Stoke City – Hull City H B

Hva har skjedd med den tradisjonsrike klubben Stoke City? Rykket ned til Championship og har ikke vunnet på de fire første kampene (0-2-2). Hull City vant en sterk borteseier i midtuka mot Rotherham (3-2). Har spilt best borte til nå, og kan igjen overraske.

12: Nottingham F - Birmingham H
Nottingham Forest har brukt en del penger på spillekjøp og satser hardt på opprykk. Nysigneringen Soudani sikret ett poeng borte mot Wigan forrige helg (2-2). Er vriene å slå med 1-3-0. Birmingham er gode hjemme, men sliter på bortebane med to strake tap. Spill H.

Dette systemet koster 216,- kroner.

- Jeg håper dette er tilstrekkelig med info før lørdagskupongen skal spilles. Kanskje har du noen innvendinger til kuponger, i så fall ser jeg frem til å høre fra deg enten i kommentarfeltet eller på min tippeside på facebook Torgeirs Tippetips.

Lykke til med tippingen og riktig god helg, vennlig hilsen Torgeir Jørgensen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.