Jubel på Napp for Senterpartiet i Vestvågøy

Valgvake for SP på Napp

Skrevet av Andre Bruun
10.09.2019 00:44 - OPPDATERT 10.09.2019 10:46

På Napp hadde Flakstad Senterparti gjort klart kjøttsuppe med mye kjøtt i anledning valgvaken i kommunen.

- Fantastisk flott at Senterpartiet i Vestvågøy ble størst. Om Lillian nå vinner Moskenes så er hele Lofoten en Senterpartiregion, sier en meget fornøyd nestleder for Flakstad Senterparti Marit Kristin Johansen.

Planlagt på forhånd 
- Planen var hele tida at vi skulle ha valgvake på Napp, og fordi vi ønsker å holde det vi lover, bestemte vi oss for å holde på det, da de andre partiene omorganiserte seg på Ramberg, forteller hun.

Nå er Senterpartiet størst i Flakstad, og denne gang ser de helst at de sitter igjen med ordføreren.
- Det er litt tidlig ennå å planlegge noe samarbeid, men målet er såklart å få en ordfører fra Senterpartiet, sier hun.
- Vi håper på reint flertall, da blir det enklere, men har også troa på at vi skal klare å få nok støtte til at Kroken (Senterpartiets ordførerkandidat for Flakstad) blir neste ordfører.

Sterk på lokalpolitikk
- Vi gjør det bra nasjonalt og lokalt fordi vi er sterk på lokalpolitikk. Vi er troverdig men har bestemte meninger, vi lytter til innbyggerne i Flakstad og ønsker å føre kommunen videre fremover. Kommer vi i maktposisjon, har vi store oppgaver på vedlikehold fremfor oss. Der er det et stort etterslep som vi må få gjort noe med, avslutter Johansen.

Les mer om:

Valg 2019
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.