Jann-Magne Kasteng-Jakobsen hadde gledet seg til en unik opplevelse på Meieriet, og til å se hvordan huset tålte en storproduksjon.

Været avlyser operagallaen

Skrevet av Thomas Rud
11.01.2019 11:19 - OPPDATERT 12.01.2019 12:02

Operagallaen som skulle vært arrangert på Meieriet kultursenter er avlyst.

Fredag kveld skulle Meieriet kultursenter på Leknes arrangert operagalla. Denne har nå blitt avlyst. Dette melder kultursenteret på sin facebookside. 

Grunnen er vanskelige værforhold. 

– Det er med tungt hjerte vi må avlyse kveldens konsert på Leknes på grunn av de vanskelige værforholdene og følgene det har fått for transport av musikere, solister og utstyr. Vi har gledet oss lenge til å møte vårt publikum der, og ser på billettsalget at publikum også har gledet seg til å møte oss. Vi beklager derfor sterkt overfor alle de som har sett fram til vår operagalla på Leknes, sier kommunikasjonssjef Lasse Jangås i Arktisk Filharmoni. 

– Dessverre rår vi ikke over været, og denne gangen ble det dessverre umulig å komme til Leknes med et så stort apparat, men vi satser sterkt på at vi skal komme tilbake ved en senere anledning, fortsetter Jangås.

– Meieriet kultursenter beklager overfor alle som har kjøpt billett og gledet seg til kveldens forestilling, men været, og de utfordringene det har gitt Arktisk Filharmoni, rår vi ikke over, skrives det i meldingen på Facebook.  

Alle som har kjøpt billett på nett vil bli kontaktet og få billetten refundert. De som har kjøpt billett på billettautomat eller i kinoskranken, bes komme innom Meieriet kultursenter får å få billetten refundert.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.