Blant de som skal svare, er f.v. Beathe Dømbe, Kim-Remi Sandvær, Mari Caesar og Grete Skulbru. Foto: Vestvågøy kommune.

Vestvågøy tilbyr psykososial hjelp på telefon

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
23.03.2020 20:34 - OPPDATERT 24.03.2020 06:31

Familieenheten og psykisk helse har gått sammen om etablering av en psykososial informasjonstelefon for befolkningen i Vestvågøy kommune i forbindelse med korona-epidemien. Tjenesten vil være i drift fra tirsdag 24. mars.

Det forteller kommunen på sine hjemmesider.

De som ringer, får snakke med helsepersonell som inngår i denne tjenesten. Ved hjelp av en mobil sentralbordsløsning, settes den som ringer til en i teamet som er ledig. Blant de som skal svare, er f.v. Beathe Dømbe, Kim-Remi Sandvær, Mari Caesar og Grete Skulbru.

-Vi vet at isolasjon kan føre til engstelse og bekymring. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre innbyggere i en krevende tid. Det er viktig å presisere at det ikke ytes helsehjelp på telefonen, men veiledning og råd på temaer som føles vanskelig, enten man er ung eller voksen. Det skal være veldig lav terskel for å ringe oss, ikke nøl med å ta kontakt, sier avdelingsleder ved psykisk helse og rus Kristoffer Johansen.
 
Telefonnummer: 90545530
 Åpningstid: mandag - fredag: 10:00 – 14:00

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.