Vil du bli den neste Kygo?

Skrevet av Maja Borgvatn Karlsen
03.08.2018 14:06 - OPPDATERT 04.08.2018 10:26

Qltura fritidsklubb har investert store summer på utstyr til fremtidens datomusikk og oppfordrer ungdommen til å melde seg på for å lage sin helt egen musikk.

- Vi har investert mange penger på utstyr til scenen vår og vi har et godt samarbeid med Vestvågøy kulturskole om bruk av øvingsrom. Det er Qltura som står som arrangør av UKM og vi har med ujevne mellomrom konserter på scenen vår med både lokale band og band utenfra. Vi har de siste årene også alltid sørget for at en av våre ansatte har musikalsk bakgrunn og kan dermed fungere som instruktør og mentor for spillelystne ungdommer, forklarer Britt Aune i Qltura fritidsklubb.

 Britt Aune håper at flere ungdom vil jobbe med musikk på denne måten. Kanskje er det en ny Kygo her i Lofoten? Foto: Maja Borgvatn Karlsen.

Nå får de et skritt videre og introduserer dataprodusert musikk.

- Vi har leid inn Ludvik Zahl som i løpet av 2 dager skal gi deltakerne den første innføringa i musikkproduksjon. Derfor er dette aktiviteten som burde interessere den som går rundt og drømmer om å spille egenprodusert musikk foran store horder av publikummere på store stadioner - som rett og slett går rundt med en liten Avicii, Alan Walker eller Kygo i magen, sier Aune.

- Vi har kjøpt inn utstyr som gjør at vi nå etablerer et lite studio i lokalene våre og dette vil være tilgjengelig for de som ønsker å jobbe med musikk på denne måten i tida framover. Aktiviteten foregår onsdag 8. og torsdag 9. august i Qltura fritidsklubb sine lokaler i Meieriet kultursenter.

 

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.