Jochen Cæsar er arealplanlegger i Vestvågøy kommune

Vil ha deg med på byplanlegging

Skrevet av Andre Bruun
14.03.2021 08:00 - OPPDATERT 20.03.2021 18:08

Byplanleggerne har fått mange gode og viktige innspill til hvordan fremtidens sentrum i Vestvågøy skal se ut. Nå ønsker de enda flere tilbakemeldinger.

I høst ble planprogrammet for byplanen lagt ut på høring. I den forbindelse ble det lagt ut et påmeldingsskjema for innbyggere som var interessert i å være med å utforme byplanen. Planavdelingen er svært begeistret over at det er mange innbyggere som er motivert og interessert i å være med å planlegge Leknes, Fygle og Gravdal!

- Deltakerne får en helt spesiell mulighet til å bestemme hvordan Leknes, Fygle og Gravdal skal bli et enda bedre regionsenter for hele kommunen. Gjennom arbeidsmetoden samskaping gir administrasjonen og politikerne i Vestvågøy innbyggerne makt til å bestemme utviklingsretning for byen vår, forteller Jochen Caesar, byplanlegger i Vestvågøy kommune.

- Innbyggerne skal vurdere innkomne innspill og legge frem nye innspill som til slutt skal ende opp i en endelig plan. Slik sikrer vi at byplanen for Leknes, Fygle og Gravdal blir utarbeidet av og for innbyggerne i kommunen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.