Rune Andreassen og Vestvågøy kommune vil gjøre sitt for at barn skal bli sett i trafikken.

Vil lyse opp skoleelever

Skrevet av Thomas Rud
02.11.2018 14:02 - OPPDATERT 02.11.2018 17:01

Vestvågøy kommune gir ut gratis refleksvester til skoleelever.

Mandag 12. november starter Vestvågøy kommune med utdeling av gratis refleksvester til samtlige skoleelever i kommunen. Dette melder kommunen på sine hjemmesider. 

Klassene skal velge to elever som skal være refleksambassadører, og de skal delta på et informasjonsmøte med kommunen. Her får man også delt ut refleksvestene. 

For å få flest mulig til å begynne å bruke refleks har kommunen i samarbeid med Boreal transport laget en konkurranse hvor premien er en gratis busstur til til et valgfritt sted i Vestvvågøy. 

Alle klassene som sender inn klassebilde der alle elevene er kledd i refleksvest til informasjonsavdelingen i kommunen er med i konkurransen. 

– Barn og unge vegrer seg for å bruke refleksvest. Med denne konkurransen og utdelingen håper vi at flere skal begynne å bruke det, sier informasjonssjef Rune Andreassen i Vestvågøy kommune. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.